Om os

Email: fassbender@turbopost.dk

Lones Dagpleje 8660

-Tryghed, omsorg, trivsel

 

Jeg hedder Lone Skov Fassbender, er 49 år og gift med Per, 57. Vi har sammen to børn: Bolette på 22 år som læser til jordemoder i Esbjerg. Og så har vi Frederik på 19 år, som bor herhjemme og er i lære som it- supporter i Stilling. Endnu en beboer i vores husstand er vores hankat Napoleon. En rolig og lettere overvægtig hankat. Den er usædvanlig børnevenlig og de kan gøre næsten alt ved den. Derforuden har Frederik en chinchilla i bur på sit værelse, ligesom katten fredelig, men den kommer børnene sjældent i kontakt med. Ude i haven har vi hønsegård med p.t tre høns som er til både gavn og glæde for børn og voksne.

 

Som uddannelse har jeg en samfundssproglig studentereksamen og har stået i mesterlære som blomsterdekoratør, hvilket jeg har arbejdet som i nogle år. I 1998 blev jeg ansat som dagplejer ved Skanderborg kommune, og var der i 9 år. Pr. 1. Januar 2008 var det tid til lidt forandring, så jeg blev selvstændig. Jeg havde brug for at have mere frihed til selvbestemmelse og for at gøre noget for mig selv. Det valg har jeg ikke fortrudt et øjeblik. Så er det jo også en ekstra bonus at have fået anderledes tilfredse forældre, fordi de har valgt mig til og ikke fået mig anvist. Et gode ved denne ordning er jo netop at vi kan indgå en aftale flere måneder i forvejen og ikke som i kommunalt regi måske 14 dage før ønsket pasningsdato. Dette giver ro til at nyde den sidste del af barslen.

 

 

Om mig selv som person, kan jeg oplyse, at jeg er meget venlig og imødekommende. Jeg besidder overblik, humoristisk sans, rummelighed og har et åbent væsen. Jeg kan i det hele taget godt lide at arbejde med andre og er vant til at være i god dialog og kontakt med andre.

Jeg opfatter mig selv som omsorgsfuld, rolig og tålmodig af sind.